Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Feb 26, 2024

Varför ett skalbart digitalt entreprenörskap kan vara sättet du kan leva ut ditt kall, din passion och din vision på bästa möjliga sätt. Det är temat på den kostnadsfria föreläsning vi nu bjuder in dig till fredagen den 8e mars klockan 15.00.

I dagens poddavsnitt hör vi Emmeli Ahlander berätta lite om...


Feb 19, 2024

Att träna dina andliga muskler - Hur den Helige Ande är som en träningscoach med målet att utveckla dina gudagivna gåvor. Är temat på den gästföreläsning vi nu bjuder in dig till i morgon den 20/2 kl 18.30.

I dagens poddavsnitt hör vi Eva Windahl som berättar om varför det är viktigt och ger ett exempel...


Feb 12, 2024

I detta avsnitt utforskar vad det innebär att löpa vårt lopp, hur det kan ge oss passion, glädje och mening i våra och andras liv. 

Jag är säker på att du ibland kan bli trött på både mitt och ditt eget driv, i alla fall kan jag det. ;) Varför ska man egentligen vara så driven. Kan vi inte bara nöja oss...


Feb 5, 2024

I detta avsnitt utforskar vi den kraftfulla skillnaden vad ett förändrat perspektiv kan göra i våra prövningar och utmaningar. Du får veta mer om hur jag drar parallellerna till designens begrepp i "white space" som en viktig nyckel i vår förståelse mellan det synliga och det osynliga. I det vi ser och kan...