Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Jan 29, 2024

I förra veckans live coachning sammanfattade jag, Emmeli Ahlander tillsammans med flera kvinnor som deltagit på eventet. De viktigaste pärlorna vi tar med oss i våra steg framåt.

Har du stannat upp och reflekterat över vad du tar med dig och hur du lever ut det? Eller är konferensen nu ett minne blott och...


Jan 22, 2024

Vi har nu avslutat årets konferens Utvald2024 och är så glada och förväntansfulla i vad som kommer att skapas utifrån den här konferensen. Vi har sett och hört så många brinnande hjärtan denna helg och att få vara i den atmosfären gör verkligen att vi kan se en ljus framtid med mycket hopp.

För utan...


Jan 15, 2024

För att bryta det som håller dig tillbaka behöver du veta vad det är, vad som ligger bakom och hur du kan bryta det från att bli en livssanning i ditt liv som egentligen är en lögn. Få veta mer i veckans avsnitt och gör övningen i peppbrevet.

Det jag delar i detta avsnitt är hjärtat i det jag gör,...


Jan 8, 2024

För att veta vart vi ska behöver vi utvärdera vart vi varit och veta vad vi faktiskt vill och inte. I det här avsnittet delar jag med mig av vad jag skrev inför 2023 och hur det faktiskt blev. Att göra denna övning hjälper oss att utvärdera och se vad som hänt, vad vi vill utveckla och fortsätta med...


Jan 1, 2024

Ett nytt kapitel, en ny start, nya möjligheter och nytt driv – hur går dina tankar nu när du lämnar ett år bakom dig och intar ett nytt? Är det spänning och förväntan eller är det oro och misstro?

Oavsett vad du går in med i ditt nya år vill jag säga GRATTIS till att du lever och att du är här och...