Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Apr 15, 2024

Det här är något som inte liknar någon annan vi sett. Och nu är det dags att avslöja det vi hintat om den senaste tiden. En viktig del i den visionen vi har och DU ÄR BJUDEN!

Min teamkollega Charlotte och jag jobbar främst med det här spännande "projektet" och i det här avsnittet får du höra allt vi...


Apr 8, 2024

Hur blir man egentligen modig och vågar göra det man längtar efter? Vad kan sätta käppar i hjulet och vad kan bidra för att skapa momentum i det du önskar se i visionen.

I veckans poddavsnitt fick jag på mitt hjärta att dela just om dessa bitar. Så att vi verkligen synar det som håller oss tillbaka från att...


Apr 1, 2024

Det är med stor glädje, förväntan och kraft framåt som vi nu kliver in i ett nytt kapitel, levlar upp och tar ett nytt steg inåt och uppåt genom vårt ledarskap!

Varmt välkommen till MOMENTUM som betyder just framåtkraft, rörelse, driv, flyt och fart framåt, oavsett storlek på stegen. 

Det här är en ny...


Mar 25, 2024

I det här avsnittet får du möta mig, Emmeli Ahlander och mitt fantastiska team med Charlotte, Frida och Pernilla. Det blir ett avsnitt där vi talar från hjärtat om den resan vi hittills gjort tillsammans genom Blomstra och Ledarskapsakademin.

Hur det kom sig att den här plattformen existerar, hur du bygger team...


Mar 18, 2024

Jag frågade Elin Ginal grundare av Grafitgrå under vår konferens i januari om tre tips hon ville skicka med oss i vårt kall, här är svaren. Det berör jag i veckans poddavsnitt tillsammans med vad som gett mig glädje och tacksamhet i veckan som varit och avslöjar en och annan spännande sak som komma skall.

Du...