Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Feb 12, 2024

I detta avsnitt utforskar vad det innebär att löpa vårt lopp, hur det kan ge oss passion, glädje och mening i våra och andras liv. 

Jag är säker på att du ibland kan bli trött på både mitt och ditt eget driv, i alla fall kan jag det. ;) Varför ska man egentligen vara så driven. Kan vi inte bara nöja oss att vi har det rätt bra som vi har det. Vardslunken som rullar på, rätt bekvämt ändå, eller?

Nääääe, i längden blir ju inte det livet särskilt bekvämt, det blir skavigt för vi är skapade för mer än att bara vara bekväma och nöja oss. Bara leva ett liv för oss själva och våra närmaste. Vi har fått ett högre syfte, ett meningsfullt uppdrag och alla verktyg att bli ostoppbara i det lopp vi föddes för att vinna. OM, och jag vill säga OM vi bara får fatt i och lever ut det.

Det är ändå vårt lopp och helt upp till oss. Är du redo att springa det loppet? Lägga in en högre växel i att leva det livet, i den kraft som finns tillgängligt och förberett förr oss?

Kom med på min workshop och liveföreläsning som är i morgon tisdag (13/2) se det som en för tidig alla hjärtansdag present från mig till dig, och som du ger dig själv genom att ta del av den och som du kan ge vidare till någon annan genom att dela vidare och bjuda in.

Jag ser fram emot att möta dig och att se dig springa ditt lopp, jämsides med mig och många andra som också de vill och springer sina! Det finns ingen bättre tid än nu! Din tid är nu!

Vi ses,

Emmeli

Ps. I grund och botten handlar det om PASSION – och det är var detta avsnitt, workshopen och Utvald Ledare Akademi handlar om!

Har du frågor maila oss: hej@ledarskapsakademin.com

TA DEL AV MER GENOM LÄNKARNA SOM NÄMNS I AVSNITTET, HÄR NEDAN:

FÖRELÄSNING: LEV DITT SYFTE OCH STÅ STARK I DEN DU ÄR
– Utan att hålla tillbaka, 13 februari kl 17.00

Anmäl dig kostnadsfritt här:
https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/leva/register