Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Feb 19, 2024

Att träna dina andliga muskler - Hur den Helige Ande är som en träningscoach med målet att utveckla dina gudagivna gåvor. Är temat på den gästföreläsning vi nu bjuder in dig till i morgon den 20/2 kl 18.30.

I dagens poddavsnitt hör vi Eva Windahl som berättar om varför det är viktigt och ger ett exempel på hur kraftfullt det kan vara att samarbeta med den helige Ande i vår vardag, som en träningscoach med målet att utveckla våra gudagivna gåvor.

Eva Windahl är gymnasielärare, mentor och med i ledarteamet i min församling. Hon kommer ursprungligen från Toronto, Canada och är gift med Roger. De har 4 barn och bor på västkusten.

Eva älskar att uppmuntra, stötta och peppa andra i deras utveckling för att uppnå sina livsmål. Dess förutom brinner hon för att se andra människor må bäst till Ande, kropp och själ.

Du är varmt välkommen att komma med oss i Blomstra och ta del av föreläsningen tillsammans med allt det fina vi skapar tillsammans med varandra inuti Blomstra.

Gå med här: https.//www.ledarskapsakademin.com/blomstra – inspelningen finns sedan i vår kursportal tillsammans med annan värdefull undervisning för att leva det liv du är född till!

Vi ser fram emot att möta dig och tillsammans träna våra andliga muskler. Det finns ingen bättre tid än nu! Din tid är nu!

Vi ses,

Emmeli

Har du frågor maila oss: hej@ledarskapsakademin.com

TA DEL AV MER GENOM LÄNKARNA SOM NÄMNS I AVSNITTET, HÄR NEDAN:

FÖRELÄSNING: TRÄNA DINA ANDLIGA MUSKLER
20 februari kl 18.30

Anmäl dig kostnadsfritt här:
https://www.ledarskapsakademin.com/blomstra