Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Mar 25, 2024

I det här avsnittet får du möta mig, Emmeli Ahlander och mitt fantastiska team med Charlotte, Frida och Pernilla. Det blir ett avsnitt där vi talar från hjärtat om den resan vi hittills gjort tillsammans genom Blomstra och Ledarskapsakademin.

Hur det kom sig att den här plattformen existerar, hur du bygger team...


Mar 18, 2024

Jag frågade Elin Ginal grundare av Grafitgrå under vår konferens i januari om tre tips hon ville skicka med oss i vårt kall, här är svaren. Det berör jag i veckans poddavsnitt tillsammans med vad som gett mig glädje och tacksamhet i veckan som varit och avslöjar en och annan spännande sak som komma skall.

Du...


Mar 11, 2024

Har du funderat på vad som utgör grunden till ett meningsfullt och fulländat liv? Här har jag sammanställt listan som du kan utvärdera från. Det berör jag i veckans poddavsnitt tillsammans med vad som gett mig glädje och tacksamhet i veckan som varit.

Min uppmuntran till dig är att du tar med denna lista och...


Mar 4, 2024

Ibland kan vad vi talar om för oss själva och vad vi identifierar oss med eller inte ställa till det för oss för att verkligen ta vägen in i vårt syfte. Det berör jag i veckans poddavsnitt och fördjupar vi oss i på den kostnadsfria föreläsning jag bjuder in dig till på fredag den 8e mars klockan 15.00.

Hur...