Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Feb 5, 2024

I detta avsnitt utforskar vi den kraftfulla skillnaden vad ett förändrat perspektiv kan göra i våra prövningar och utmaningar. Du får veta mer om hur jag drar parallellerna till designens begrepp i "white space" som en viktig nyckel i vår förståelse mellan det synliga och det osynliga. I det vi ser och kan påverka till det vi behöver överlåta och ha tillit till.

Jag hoppas att min personliga berättelse och hur jag funnit tröst genom tuffa prövningar gett mig nya perspektiv och styrka i det jag både kan och inte kan påverka. Så att vi kan omvandla motgångar till möjligheter och växa starkare genom livets prövningar.

Som inspiration kommer vi även att utforska Bibelns kraftfulla budskap i 2 Korintierbrevet 4:18: "För vi fäster inte vår uppmärksamhet vid det synliga, utan på det osynliga. Det synliga är ju försvinnande, men det osynliga är evigt."

Bli inspirerad när vi utforskar den djupgående skillnaden i ett förvandlat perspektiv med white space kan göra i ditt liv. Missa inte detta avsnitt som kommer att förändra ditt sätt att tänka och möta utmaningar!

Du är viktig, du är utvald att leva ditt liv fullt ut med passion och mening!

Med kärlek,

Emmeli

Har du frågor maila oss: hej@ledarskapsakademin.com

TA DEL AV MER GENOM LÄNKARNA SOM NÄMNS I AVSNITTET, HÄR NEDAN:

FÖRELÄSNING: LEV DITT SYFTE OCH STÅ STARK I DEN DU ÄR
– Utan att hålla tillbaka, 13 februari kl 17.00

Anmäl dig kostnadsfritt här:
https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/leva/register

Läs mer och boka din plats till Utvald Ledare 2024 här:
https://www.ledarskapsakademin.com/ula