Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap

Jul 31, 2023

Har du funderat över dina gåvor? Har du stenkoll på dem eller funderar du ens på om du har några, vilka de i så fall är och hur de kan komma till glädje? Kan de till och med gömmas under det du eller någon annan sett som din svaghet?

 “Din passion och längtan är Guds gåva till dig”

Veckans poddavsnitt...


Jul 24, 2023

Kan du identifiera en startpunkt eller vändpunkt i ditt liv som gjort att livet tagit en drastisk vändning? Hur kan du se att den har påverkat dig? Kan du se det utifrån ett positivt perspektiv?

“Hur du en gång har varit har inget att göra med den du kan bli.”

Veckans poddavsnitt och nyckel 2 –...


Jul 17, 2023

Blomstras sommarprat blir en serie i 6 delar som presenterar boken Du är utvalds 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Ta del av varje nyckels kärna och ett genuint samtal mellan Emmeli och ledarskapscoachkollegan Ulrika Bilby.

Vi kommer gå igenom ämnen som:

  • Kapitulera –...


Jul 10, 2023

Det är sommar och vi är så taggade för att nu växla upp ytterligare en nivå i det Gud gett i vår hand att förvalta och förmera! I det här avsnittet får du lyssna på en maxad intervju där Emmeli blir intervjuad av Mikael Järlestrand för kanal10 – vill du se avsnittet kan du besöka min youtubekanal och...


Jul 3, 2023

I nya poddavsnittet får du lyssna på Team Blomstra som samtalar om vila och återhämtning.
Att kunna njuta av det goda genom naturen, Emmelis bok, en promenad eller kanske rensa ogräs och se hur fint det blir. Det finns många olika sätt som vi kan vila och återhämta oss på. Vad är vila för dig?
Allt har sin...