Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 22, 2024

Hur kommer det sig att det är så lätt att bryta momentum, när man är mitt i flyt, livet leker, det går bra och så helt plötsligt bryts det och rädslorna tar över. Det är mänskligt, och det är frustrerande OCH vi kan välja om vi vill att det ska bromsa oss, eller skifta och skapa bränslet som gör att vi fortsätter.

Få reda på de 4 största rädslorna som håller dig tillbaka från att agera, hur du skiftar dem och skapar en metod som påminner dig om vad som går lätt och är rätt i det du vill skapa och dit du vill nå framåt! 🚀

>> Lyssna här och reflektera (och finns där poddar finns) och ta del av bloggen för ett samlat referat som släpps senare i veckan.

Jag har dukat upp en hel buffé med värdeskapande innehåll av möjligheter för dig som är passionerad över ditt liv och det värde du vill skapa genom det. I det här avsnittet.

Du har väl anmält dig till liveföreläsningen den 24 april kl 19.00? Det börjar bli hög tid att boka din plats och att kroka arm med någon mer. Då kommer jag avslöja de 5 viktigaste områdena som skapat massiv skillnad i mitt eget liv och de jag coachat.

Vill du delta i maj månads bokutmaning med boken Du är utvald, då kan du anmäla dig här, har du inte boken så beställ den här.

Och sist men inte minst, passa på att boka din plats till årets happening i september, till bästa pris direkt!

>> Bli bland de första som bokar din plats vid bordet på VIP: Momentum konferens!

Nu vill jag önska dig en dag och vecka fylld med momentum i ditt ledarskap! För den du är och för det du vill skapa!

Emmeli Ahlander
Utbildare, coach och mental PT

Ps. Boka din plats för vår ledarskapskonferens den 13-15 september, få all info i dagens poddavsnitt.
Ps 2. Finns du på Linkedin vore det superkul om du connectade med mig där!

Länkar som vi berör i avsnittet och som är aktuellt just nu:
Ladda ner guiden: Topp 5 områden i om (hur) du lever ditt liv fullt ut eller inte.
Anmäl dig till kostnadsfri liveföreläsning på temat: 5 Områden om hur du lever ditt liv fullt ut – de områden som bidragit till störst framgång i mina mål och hos de jag coachar. Don't miss! Onsdagen den 24 april kl 19.00.
>> Beställ boken och få bonusar inför vår kommande bokutmaning under maj månad!