Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


May 15, 2023

Vill du gå in i det som Gud lagt på ditt hjärta men behöver sätta ett mål?
Vad vill du välsigna dina människor med? 

Veckans poddavsnitt blir en  uppmuntran och vägledning att sätta smarta mål i ditt personliga liv men också professionellt. Skapa mål som handlar om hur du tar dig i mål och det är viktigt. I avsnittet tar Emmeli upp akronymen SMART och betydelsen av den men också hur du kan sätta upp stretchiga mål.
Fram med penna och papper för nu ska vi göra mål!! Målet som får dig att Blomstra!


Du har väl inte missat att förbeställa boken "Du är Utvald" till dig och någon som du tror skulle vara välsignad av att ta del av den?
Vill du sprida ringar på vattnet och uppmuntra någon du tror som vill gå vidare i sitt uppdrag?

👉🏼 Här finns boken för förköp: www.tidattblomstra.se/bok 
Förköp Boken och registrera dig. Glöm inte att kika in i din inkorg för bonusar som följer fram till boksläppet. Vid tidigt förköp, fler möjligheter och bonusar som du kan ta del av.

→Vill du testa verktyget och hur vi jobbar med det i Blomstra, vårt coachingprogram och nätverk kan du komma igång idag och ladda ner ett prov av verktygen som pdf direkt.

Gå in på www.tidattblomstra.se/omstart och ladda ner ditt exemplar som bidrar till att stärka ditt inre ledarskap och bygga din tillit till Gud, det ger dig en ordentlig omstart i ditt liv och uppdrag.

Resurser skapade för dig så att du kan Blomstra på din Gudagivna väg!

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se

Det är Tid att Blomstra på din Gudagivna väg! 🌸

Emmeli Ahlander

Din Kallelsecoach