Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Dec 25, 2023

Hur kommer det sig att nyårslöften och alla typer av beslut vi tar för oss själva väldigt lätt bryts när det blir tufft eller när något oförutsett inträffar?

Vi behöver strategier för att inte låta oss luras av oss själva och det vi lätt talar ur oss för den kortsiktiga belöningen...

Få med dig viktiga strategier, nycklar och coachande frågor i det här avsnittet och vill du sedan gå på djupet och följa den exakta planen och få med allt och lite till, då är du varmt välkommen att komma med oss i Utvald-utmaningen som kickstartar det nya året den 1-21 januari och avslutas i samband med vår tre dagars konferens Utvald 2024 - Lev ditt syfte.

Ge dig själv och dina kära den bästa starten och fortsättningen på det liv som är vårt att leva, genom att komma med! Det kommer göra stor skillnad när vi får fatt i de här delarna som presenteras och aktivt konkretiserar och börjar jobba med dem på det sätt jag lär ut. 

Har du redan bokat din givna plats, stort GRATTIS till ett riktigt bra beslut, känn förväntan inför det nya året och det vi kommer att skapa tillsammans med Gud och varandra!

Vi ser fram emot att kroka arm med dig in i 2024, tills dess vill jag önska dig en riktigt God fortsättning och ett Gott nytt välsignat 2024!

Jag hejar på dig!

Emmeli Ahlander, din kallelsecoach

Ps. Har du inte bokat upp dig på årets höjdpunkt och succéevent, gör det direkt och tipsa vidare: https://www.ledarskapsakademin.com/f/utvald2024 Ju tidigare du bokar dig desto fler förmåner. Bara så du vet ;).