Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Nov 6, 2023

Hur balanserar man livet med allt vad det innebär och hur gör man för att ge sina barn det man tycker är viktigt. Påverkan vad gör det med oss och hur pratar vi om ärliga frågor tillsammans. Hur delar vi tro som familj? Det är var Jeanette "Nette" Ingemarsson kommer att dela under sin föreläsning med oss.
 
Jeanette Ingemarsson är en av våra expertföreläsare i Blomstra, idag ska vi få lära känna henne, få veta varför hon brinner för detta viktiga ämne och vad hon vill ge för verktyg och råd till oss som också vill göra vad vi kan för att ge våra barn och nästa generation, det bästa vi har! ⁠
 
På torsdag den 9/11 (obs säger tisdag i podden det är fel) möts vi för liveföreläsning klockan 18.30 i Blomstra där vi kommer få handfasta verktyg, samtala på detta viktiga tema och lära oss nya sätt att kommunicera med vår framtid, våra barn. 
 
Är du inte en del av Blomstra och vill ta del av den här föreläsningen live eller se den inspelad, kan du gå med i Blomstra här. Du väljer själv om du vill delta på månadsbasis eller årsbasis. Du är så varmt välkommen med oss!
 
>> Gå med i Blomstra här

Jeanette Ingemarson är journalist och utbildad teolog. Hon är gift med Gabbe och har fyra barn i åldrarna 13-23 år. Hon föreläser, poddar och skriver inom området föräldraskap, relationer och tro. Tillsammans med sin man driver hon podden Föräldrapeppen med Nette & Gabbe och är författare till Andakter vid köksbordet och Guide till den perfekta familjen - finns den.

Följ henne på instagram @nette_i och @foraldrapeppen

---

Länkar till det avsnittet hänvisar till:

Gå med i vår kostnadsfria facebookgrupp för tisdagscoachning live kl 12:  https://www.facebook.com/groups/566435318130441

Prenumerera och titta på tisdagscoachningen live kl 12 på youtube: https://www.youtube.com/@emmeliahlander1635/streams

Prenumerera på vårt Peppbrev med mycket värde
https://www.ledarskapsakademin.com/links