Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Oct 2, 2023

Jag får ofta höra, jag har inte tid att planera och reflektera. När det är precis just därför jag önskar att vi gav oss själva tiden att stanna upp och göra just det. För när vi gör det, får vi riktning, fokus och ett mål att sikta mot.
 
Det här är en ljudinspelning från förra veckans tisdagslive som jag håller kl 12 på Facebook- och Youtbube-kanal @emmeliahlander , det vore superkul att ha med dig live, ta med lunchlådan och kom. Och även om du vill kika efteråt så ser du mig och det jag pratar om.
 
Därför har Dagen D för vår omtalade och uppskattade workshop varit, och du kan få tillgång till den inuti vår Blomstra-gemenskap.
 
 
I det här avsnittet får du även höra den Plan Along vi brukar köra i olika tappning varje månad inuti Blomstra så att du kan praktisera att reflektera och planera den här månaden tillsammans med oss. Ge dig själv stunden och se vad det får bidra till.
 
Vår uppskattade workshop, en workshop som återkommer varje säsong för att ta tempen på vart vi nu befinner oss i livet, hur vi mår, hur vi har det, vad vi behöver och vad vi väljer att fokusera på framåt. Utan att stanna upp, är det lätt att livet bara rullar på utan riktning eller mål och ett tu tre så kanske vi hamnat på en plats som vi verkligen inte tänkt, som bara blivit av alla ”måsten” och ”borden”.
 
Stanna upp, planera och reflektera över det du vill se ska bli till verklighet i ditt och dina människors liv, det gör stor skillnad för din hälsa, det du ska fokusera på och göra för andra.
 

---

Beställ almanackan "Allt har sin tid 2024": https://ea-design.se/butik/kalender-2024/

Köp boken "Du är utvald" 6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende
 – En handbok med verktyg för ett rikt inre liv. : https://ea-design.se/butik/utvaldbok/