Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Jul 31, 2023

Har du funderat över dina gåvor? Har du stenkoll på dem eller funderar du ens på om du har några, vilka de i så fall är och hur de kan komma till glädje? Kan de till och med gömmas under det du eller någon annan sett som din svaghet?

 “Din passion och längtan är Guds gåva till dig”

Veckans poddavsnitt och nyckel 3 – Gåvor – berör:

  • Det du har i din hand och är passionerad över
  • Se upp för oförlåtelse och bitterhet
  • Använd det du har
  • Tvivlar du på att du är utvald
  • Gud har sista ordet i vår svaghet
  • Har du svårt att ta emot din gåva
  • Gå på skattjakt och ta emot den bästa gåvan

Då sade Herren till honom: vad har du i handen? 2 Mos 4:2

Reflektera
Vad ger dig energi, det du är passionerad över?

---

Blomstras sommarprat är en serie i 6 delar som presenterar boken Du är utvalds 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Ta del av varje nyckels kärna och ett genuint samtal mellan Emmeli och ledarskapscoachkollegan Ulrika Bilby.

Vill du stärka ditt (inre) ledarskap och växa som människa i ditt liv och uppdrag, vill vi bjuda in dig till vårt kostnadsfria event, en kickoff den 24 augusti klockan 18.00.

Säkra din plats och ta del av en interaktiv föreläsning om ledarskap, coaching och workshop som ger dig klarhet, mod och sätter planen och riktningen i ditt liv och uppdrag, med mig Emmeli Ahlander och Ulrika Bilby. Möt ett helt gäng med andra som vill göra samma resa.

https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/bidl/register

KOM OCH DELTA MED OSS!

Vi vill också rekommendera dig att beställa boken "Du är utvald – 6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och ta del av fantastiska bonusar: www.ledarskapsakademin.com/bok

---

Blomstra-podden fortsätter med än mer fokus på kallelse och ledarskap, liksom livshjulet med alla dess delar. Plattformen där vi samlat alla fantastiska resurser, där vi kan erbjuda än mer utveckling och utbildning i ditt liv, uppdrag, kallelse och ledarskap, har bytt namn till www.ledarskapsakademin.com

Vi upplever att det är ett led i att vi som efterföljare till Jesus också ska rustas i vårt inre och yttre ledarskap för att förvalta och förmera de gåvor, resurser, drömmar och passioner Han gett oss. Till det behöver vi värna om vår Gudsrelation i vardagen, tillsammans med att kroka arm med andra som också vill växa tillsammans med Gud och varandra i våra gåvor och uppdrag.

www.ledarskapsakademin.com är ett utbildningsplattform som erbjuder:

BLOMSTRA Nätverk och Coachingprogram; för dig som vill kroka arm och utvecklas i ditt liv och uppdrag genom medlemskap med master classes, nätverkande och workshops som rör hela livshjulet.

UTVALD LEDARE En coach- och ledarskapsutbildning där du blir diplomerad ledare och kan välja till att certifieras som coach i Utvald-metodens 6 nycklar. Ett ettårigt distansprogram du kan kombinera med ditt ordinarie uppdrag.

Skriv upp dig på Peppbrevet och få inspiration och pepp i ditt liv och uppdrag varje måndag morgon: www.ledarskapsakademin.com

Låt det inte stanna med dig, dela podden och våra fantastiska resurser vidare till andra som också vill växa och uppleva genombrott i sina liv och uppdrag.

Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.ledarskapsakademin.com där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.