Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Jul 10, 2023

Det är sommar och vi är så taggade för att nu växla upp ytterligare en nivå i det Gud gett i vår hand att förvalta och förmera! I det här avsnittet får du lyssna på en maxad intervju där Emmeli blir intervjuad av Mikael Järlestrand för kanal10 – vill du se avsnittet kan du besöka min youtubekanal och se det där: https://www.youtube.com/@emmeliahlander1635

Därför vill vi nu bjuda in dig till en fantastisk kickoff inför hösten. Säkra din plats den 24 augusti för att sätta tonen för hösten. Ta del av en interaktiv föreläsning, coaching och workshop. 

https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/bidl/register

KOM OCH DELTA MED OSS!

Höstkickoff – Blomstra i ditt liv och uppdrag!

med eventledaren Emmeli Ahlander

Hösten står på glänt och du funderar över ditt nästa steg. Du vill ha klarhet, struktur och framåtkraft i det Gud leder dig till. Du vill känna glädje och mening i ditt eget liv som i det du gör för andra. Du vill omge dig med andra som också har det drivet.

Leva i samarbete med Skaparen, det liv som är din fulla potential och leda andra till att också nå sin. Du vill inte längre känna dig oviss, överväldigad, otillräcklig eller stressad. Du vill gå med stadiga steg i det som är din Gudagivna väg.
Då är det här eventet för dig!

  • MASTER CLASS I LEDARSKAP MED VÄRDE, MOMENTUM OCH SUNDA GRÄNSER. 
  • WORKSHOP FÖR STRUKTUR OCH FOKUS I DITT LIV OCH UPPDRAG FÖR HÖSTEN OCH FRAMÅT. 
  • SAMVERKAN, SAMMANHANG OCH NÄTVERKANDE MED ANDRA SOM HAR SAMMA DRIVKRAFT.

Blomstra-podden fortsätter med än mer fokus på kallelse och ledarskap, liksom livshjulet med alla dess delar. Plattformen där vi samlat alla fantastiska resurser, där vi kan erbjuda än mer utveckling och utbildning i ditt liv, uppdrag, kallelse och ledarskap, har bytt namn till www.ledarskapsakademin.com

Vi upplever att det är ett led i att vi som efterföljare till Jesus också ska rustas i vårt inre och yttre ledarskap för att förvalta och förmera de gåvor, resurser, drömmar och passioner Han gett oss. Till det behöver vi värna om vår Gudsrelation i vardagen, tillsammans med att kroka arm med andra som också vill växa tillsammans med Gud och varandra i våra gåvor och uppdrag.

www.ledarskapsakademin.com är ett utbildningsplattform som erbjuder

BLOMSTRA Nätverk och Coachingprogram; för dig som vill kroka arm och utvecklas i ditt liv och uppdrag genom medlemskap med master classes, nätverkande och workshops som rör hela livshjulet.

UTVALD LEDARE En coach- och ledarskapsutbildning där du blir diplomerad ledare och kan välja till att certifieras som coach i Utvald-metodens 6 nycklar. Ett ettårigt distansprogram du kan kombinera med ditt ordinarie uppdrag.

Mer från Emmeli:

Vi vill också rekommendera dig att beställa boken "Du är utvald – 6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och ta del av fantastiska bonusar: www.ledarskapsakademin.com/bok

Skriv upp dig på Peppbrevet och få inspiration och pepp i ditt liv och uppdrag varje måndag morgon: www.ledarskapsakademin.com

Låt det inte stanna med dig, dela podden och våra fantastiska resurser vidare till andra som också vill växa och uppleva genombrott i sina liv och uppdrag.

Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.ledarskapsakademin.com där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap, byggd på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.