Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 24, 2023

TÄNK NÄR VI GÅR PÅ FÄLTEN OCH DET ÄR SKÖRDETID... vad tänker, känner, säger och gör du då?

I det här avsnittet delar Emmeli sagan om flicken som ville bära frukt, en saga som kom till bara några minuter när Guds ande fick flöda. Min önskan är att det får sprida hopp och framåtkraft i ditt liv där du är och befinner dig just nu. Du är viktig, du har ett viktigt uppdrag och Gud är mäktig i dig. Det enda du behöver göra är att våga tro och lita på Honom och ta ett litet steg framför det andra, tillsammans med Honom i den riktning som han leder dig till, och att kroka arm med de människor som Han sänder i din väg!

Vi vill också passa på att ta tillfället i akt att bjuda med på releasefesten för Emmelis bok 'Du är Utvald' som släpps till förköp den 25/4 till ett fint försköpserbjudande tillsammans med flera fantastiska bonusar som gör att du kan komma igång direkt i din kallelse idag, redan innan boken är här.

Du anmäler dig här: https://www.tidattblomstra.se/live-webinar/release/register

Lyssnar du senare kan du läsa mer om boken, ta del av erbjudanden genom att gå in på vår webbsida www.tidattblomstra.se

Vad landar från veckans poddavsnitt? Dela gärna med dig på våra sociala kanaler, instagram och facebook, sök på Emmeli Ahlander och Tid att Blomstra.

Vi har skapat resurserna så att du fullt ut kan Blomstra i ditt kallelseuppdrag!

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se

Var den du är, kliv ut i ditt kall och följ drömmen i ditt hjärta.

Våga tro och lita på den Gud som kallar dig!

Du är viktig och värdefull!

Emmeli Ahlander

Din Kallelsecoach