Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 17, 2023

Har du tänkt på att du faktiskt inte har någon som helst makt över ditt innehåll på dina sociala medier? Vilka som ser det, hur, när och hur många? 

Emmeli kommer i veckans poddavsnitt att dela med sig av hur du kan styra ditt värdeskapande innehåll så att det får komma ut och välsigna de människor som faktiskt valt och vill connecta med dig och ta del av det som du erbjuder.
Oavsett om du har ett företag eller inte, ger hon dig tips att hålla kontakten med dina människor. Vi behöver vara både kontinuerliga för att budskapet ska gå fram.
Låt det som Gud gett dig få växa fram och Blomstra!

Nu bjuder vi in till bokreleasefest den 25/4 kl 19.00 på zoom, ta del av en inspirerande dryga timme med Emmeli som berättar mer om boken som hon skrivit och varför och ta del av värdinnan Ulrikas fantastiska värdskap, där du också blir först med att köpa boken, få den till ett supererbjudande MED bonusar. Hoppas vi ses, anmäl dig här!

https://www.tidattblomstra.se/live-webinar/release/register

Vill du testa new zenler helt gratis via min partnerlänk:  https://www.newzenler.com/invite/elpLhS  Den har allt i ett.

→ Vill du veta mer om hur du kan omvandla ditt kall till att multiplicera det så att du kan serva och bidra till fler? Gå till https://www.tidattblomstra.se/kickstart  

- Sätt igång idag och ladda ner guiden och checklistan för hur du blomstrar i ditt entreprenörskap.

Vi har skapat resurserna så att du fullt ut kan Blomstra i ditt kallelseuppdrag!

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se

Det är Tid att Blomstra på din Gudagivna väg! 🌸

Emmeli Ahlander

Din Kallelsecoach