Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Feb 6, 2023

Längtar du efter det att våga höja din blick och gå mot nya mål, se det som är bra och kunna påverka din situation? Det som är viktigt på riktigt i det uppdrag du känner dig kallad till? Det som ligger på ditt hjärta. Oavsett vad du känner och tänker kring det?

I det här avsnittet får du höra ett Emmeli och Team Blomstra i ett samtal om att våga ta tag i manteltofsen och höja blicken. Vi fastnar lätt i att omständigheterna som inte alltid är vänliga och det blir svårt se det goda som blev bra. Ta tid och stanna upp, reflektera på de ord vi talar ut och låta nya vanor komma till liv. När Gud får plats i vardagslivet kan vi börja Blomstra på riktigt.

Vill du använda dig av mina framtagna coachingverktyg får du nu 20% rabatt på dem i vår webbshop: www.ea-design.se ange koden Blomstra20 och knip dina självcoachande planeringsverktyg som bygger ditt andliga självförtroende och stärker ditt inre ledarskap, idag!
https://ea-design.se/kategori/planeringsverktyg/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se

Det är Tid att Blomstra! 🌸

Emmeli Ahlander

Din Kallelsecoach på din Gudagivna väg! 💃🏼