Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Dec 19, 2022

Tänk att vi snart börjar närma oss ett helt sprillans nytt år. Ett nytt kapitel i din bok ska skrivas och så här i slutet på 2022, känns det alldeles spännande och härligt med en nystart, eller hur? Oavsett om du känner så eller inte. Så har jag den finaste gåvan jag kan ge dig just i den här tiden. Det är för tredje året i rad håller vi en digital 3 dagars konferens där du får allt du behöver för att Blomstra i ditt liv och uppdrag för 2023 och framåt. Du är bjuden!

Så i det här avsnittet delar jag vad jag önskar och har för dig under eventet den 13-15 januari. Vilka delar och varför de är viktiga för att vi ska Blomstra. Jag är först med att avslöja teman som talarna kommer att samtala om och allt det fantastiska vi kommer att göra under eventet. Så vill du förbereda dig, lyssna på det här avsnittet, tagga med oss, dela vidare detta avsnitt och möjligheten för andra att också haka på eventet. Jag lovar att dina människor kommer att tacka dig för din omtanke och generositet genom att du gör det!

När du lyssnat så kila in och anmäl dig till eventet 13-15 januari 2023, blocka din kalender och förbered dina nära och kära att den här helgen vill du få ut så mycket du bara kan. 💖

Anmäl dig till BLOMSTRA 2023: https://www.tidattblomstra.se/blomstra2023

 

Vill du hjälpa oss att sprida eventet till fler? Här finns material att göra det på:

>> Ladda ner material för marknadsföring digitalt och lokalt

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - då finns den här.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se

Det är Tid att Blomstra på Din Gudagivna väg! 🌸💃🏼