Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Dec 12, 2022

Oavsett om du ser dig själv som ledare, har det som titel eller inte så är du det fakto en ledare. Ledare för ditt liv och ledare för de som väljer att lyssna på och bli influerade av dig. Som troende är vi både lärjunge och ledare, med ett förvaltarskap av det vi fått i vår hand.

Så utifrån den vetskapen att leda våra liv och göra de val vi står inför för att fullt ut må vårt bästa, och påverka människor och världen till det bästa genom det vi har. Det här är något fantastiskt och en möjlighet till att känna ansvar och ett gemensamt ägandeskap för de sammanhang vi rör oss i. Att oavsett om det finns andra ledare i ditt sammanhang, eller du är ledare av ett sammanhang. Så har alla förmågan att bidra till att göra en gemenskap mer levande och blomstrande och även tvärtom. Utifrån hur vi väljer att vara, leva, leda, prata och göra.

Det och mycket mer pratar jag om i detta avsnitt, och vill du jobba vidare med detta, då föreslår jag att du hakar på, på kvällens workshop som handlar just om detta och hur du kan praktisera det i din vardag. Måndag 12/12 kl 19-20.30

>> Du kan anmäla dig till kvällens workshop här

https://www.tidattblomstra.se/live-webinar/uppdrag/register

Det är Tid att Blomstra på Din Gudagivna väg! 🌸💃🏼

> Anmäl dig till BLOMSTRA 2023: https://www.tidattblomstra.se/blomstra2023

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - då finns den här.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

Anmäl dig till Peppbrevet på www.tidattblomstra.se