Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Dec 6, 2022

Ger du dig själv regelbundna omstarter? Stanna upp, reflektera, utvärdera och omvärdera.

[ OMSTART - Vad det är och varför det är så viktigt för att nå i mål ] 📓✍🏼

Livet har sina säsonger i både årstider och våra olika liv. Vi går igenom toppar och dalar, lugna eller mer hektiska perioder. osv. Att regelbundet göra omstarter, hjälper dig att hålla siktet inställt mot ditt mål och att även reflektera, lära, omvärdera och utvärdera var du är nu och vart du ska framåt.

I vårt nätverk gör vi regelbundna omstarter, på lördag 10/12 kl 10 är en sådan dag, och du är välkommen att komma med oss! Det ger så mycket tid tillbaka att lägga tid på en sådan här sak. Ändå säger många att de inte har den tiden. Här får vi stannar upp och istället fråga oss, har vi tiden att inte göra dem?

Hur ser din säsong ut nu och vad är viktigast att fokusera på? Vad behöver du be Gud om hjälp och ledning i liksom människor i ditt liv och vad blir ditt fokus? Hur ligger du till med dina drömmar och mål? Är det kanske dags för en omstart i ditt liv och uppdrag? Då är denna workshop med undervisning, coachning och eget arbete för dig! 

Vill du gå mer på djupet så häng på workshopen: “Omstart: Forma ditt liv - Omstart ” hur vi med coachande, smarta metoder tar steg mot våra mål och drömmar, de som Gud lagt på vårt hjärta. Anmäl dig här: https://www.tidattblomstra.se/live-webinar/omstart2/register

Det är Tid att Blomstra på Din Gudagivna väg! 🌸💃🏼

> Anmäl dig till BLOMSTRA 2023: https://www.tidattblomstra.se/blomstra2023

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - då finns den här.
Ps. 70% av mitt och förlagets lager sålde slut på två veckor och har nu bara några få exemplar kvar.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

https://www.tidattblomstra.se

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.tidattblomstra.se/fp/strala