Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Nov 28, 2022

Pernilla brinner för att utrusta andra att kunna ge stöd för psykisk hälsa men också själv vara med och ge det och se människor förvandlas. Hon säger att  "vi kristna har en speciell roll att spela här, vanliga kristna, i att faktiskt göra skillnad. Bjuda in Jesu närvaro i det som gör ont. Först tillåta det att finnas." En självhjälpsrörelse för psykisk hälsa med Jesus i centrum.

Det här är ett så givande samtal med så mycket igenkänning, konkreta verktyg och förståelse för Pernillas brinnande hjärta för dessa frågor och hur hon startat den här rörelsen som just nu bara är början men med en vision att ge stöd för psykisk hälsa i vårt land och i världen.

Just nu vill hon erbjuda dig som lyssna på "Tid att Blomstra-podden" generösa erbjudanden att sätta igång och/eller ge som gåva

Vi är så klart också så glada över att Pernilla är en av våra fantastiska talare på vår digitala tre dagars konferens den 13-15 januari, Blomstra 2023, boka din biljett idag, så får du lära mer av Pernilla och möta henne där också.

> Anmäl dig till BLOMSTRA 2023: https://www.tidattblomstra.se/blomstra2023

 

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - då finns den här.
Ps. 70% av mitt och förlagets lager sålde slut på två veckor och har nu bara några få exemplar kvar.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

https://www.tidattblomstra.se

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.tidattblomstra.se/fp/strala