Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Nov 21, 2022

...och värdeskapande effekter på alla områden utifrån ett evighetsperspektiv.

En person som aktivt väljer sin intention varje ny dag, vem hon ÄR och vill vara först. Är en person som inte gör för sakens skull, utan skapar för att hon vet att hon redan är den hon är. Det i sin tur skapar ringar på vattnet, en skörd och ett resultatet som bidrar till långt fler än hon själv och har ett värde som sträcker sig ända in i evigheten.

Är du den person du vet att du innerst inne är och kan vara, den skapelse och kallelse som du fått? Har du de rätta verktygen, sammanhanget, planen för att fullt ut leva ut det med glädje, lätthet och frimodighet. Kan du säga att du fullt ut gör vad du kan utifrån den person du är? Att du litar på Gud och tar steg i tro på det som Han leder dig till?

Om ja - Bra då behövs du som ledare för många sammanhang, att ha människor som får ta rygg på dig, inspireras av och bidra till att fler får blomstra på det sätt som du gör. Och du behöver inre ledarskap, hållbarhet och tydlighet i vad du ska säga ja och nej till så att du fortsätter att växa och blomstra.

Känner du att du gör det till viss del men att det finns mer att hämta, mer att stärkas i, mer att bygga och det genom att växeldra, både bana väg, ta rygg på och kroka arm med, sida vid sida med andra som också drivs av samma passion för att bygga Guds rike med sina gåvor som du gör.

Eller kanske du känner att du just nu är på en plats där du behöver ny motivation, inspiration och pepp att förstå ditt värde, dina gåvor, och att få blomma ut. Kanske har du stått still en längre tid, inte vet vad ditt nästa steg är. Eller känner att du tar ett steg fram och två steg bak...

Oavsett vem du i den här säsongen stämmer inpå - ÄR - Sisters Collective för dig. Där kan du växa, utvecklas och blomstra inom ditt liv och uppdrag, spilla över och skapa många ringar på vattnet utifrån där du nu är och dit du kommer att vara när du investerat i dig och dina människor genom detta.

Ta ett av dina livs bästa beslut, kom med oss i Sisters Collective och skapa det Gud kallat dig till tillsammans med oss.

Det här är min inbjudan till dig och vi ser så fram emot att möta dig! Vänta inte en dag till. Låt det här få bli början på något helt nytt, en helt ny nivå av dig och den du är. Ta ett steg i tro och gör som många andra systrar som fått vittna om vad det här sammanhanget fått betyda för dem, deras tro, deras mod, deras kall och deras drömmar.

Här snackar vi WHITE FRIDAY - Spara 75% om du tar del av det här helgen den 25-27 november. Och du, håll inte detta bara för dig. Led med generositet och med överflöd. Dela det med dina nära och kära, de som Gud lagt på ditt hjärta att så frön till. Och se på den skörd av kvinnor som får Blomstra för Gud, i sina Gåvor, för sina människor, just för en tid som denna. Din tid är nu! 💖

Tar du emot Peppbrevet får du all information där. Följ oss också i våra sociala kanaler på Instagram och Facebook och missa för allt i världen inte WHITE FRIDAY-Helgen med oss på Tid att Blomstra. Det blir lite som ett kinderägg fast mycket bättre. 3 överraskningar i en. MEN skillnaden är att kinderägget är gott och kul i några minuter och det jag vill ge dig räcker för dig och dina människor ända in i evigheten. 🙌🏼🔥

Vårt erbjudande handlar om ett paket värde över 4000 kronor om du skulle köpa allt separat. Istället betalar du 970 kronor och får ta del av allt detta:
- Medlemskap i Sisters Collective där vi kommer göra hela 4 fantastiska workshops live där du får tillgång till dem alla + inspelningarna. (värde ca 2000 kr)
- Ett fysiskt paket innehållande kalender, bok och härliga produkter med livgivande ord. (värde ca 1000 kr)
- FULL TILLGÅNG till allt under E-Eventet och 90 dagar efter som också innebär att en betydande del av biljettpriset går till utsatta kvinnor som blir förföljda för sin tro och övertygelse. (vissa delar gäller så långt lagret räcker, så hoppa på direkt när vi öppnar på fredag klockan 07.00) (värde ca 1000 kr)

På fredag har vi öppnat upp tillgången till Sisters Collective (länk nedan), du väljer själv vilket alternativ av medlemskap du föredrar. Alltifrån en månad till livstids medlemskap. Därefter är det viktigt att du kryssar i rutan som ha med erbjudandet och dina gåvor att göra. Medlemsprist är nedsatt till mer än halva priset denna helg och det pris får du behålla så länge du är medlem. 

Är du intresserad av Sisters Collective och vill sätta upp dig på väntelistan redan nu för en extra förtur, påminnelse och en gåva när du går med, gör det här:
https://www.tidattblomstra.se/sc

Är du företagare och vill kroka arm med andra missionsdrivna företagssystrar kan du läsa mer om det här:
https://www.tidattblomstra.se/pc

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - jag då kan du knipa en här och samtidigt använda den som ett vittnesbörd och ett sätt att bidra till att fler människor och företag får blomstra i Guds rike.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

https://www.tidattblomstra.se

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

https://www.tidattblomstra.se/fp/strala