Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Nov 3, 2022

Jag har en längtan att organisationer, företag och verksamheter på kristen grund ska få nå ut ännu mer i vårt avlånga land och i världen. Få positivt påverka och influera på alla områden till en bättre värld. Därför skulle jag vilja dela med mig av mina kunskaper kring digitalt entreprenörskap och hur man kan skapa fler smarta och effektiva sätt att nå ut och serva fler och samtidigt skapa ekonomisk hållbarhet för att kunna förmera och multiplicera det vi fått från Gud vår hand att förvalta.

Därför vill jag nu ge dig möjligheten att vara med på den här fantastiska dagen att få tala om de delar som gör det möjligt att jobba med det jag gör och serva människor världen över. Och jag tror att ju fler som har möjligheten att göra detta desto mer kan vi kroka arm och bidra till varandra. Vi blir så mycket starkare tillsammans och det är en av anledningarna till att jag bjuder in till denna dag.

Lyssna på avsnittet och är det här för dig eller någon du känner. Boka en plats och/eller tipsa vidare.

Bootcampet: En ”hands-on”-dag för dig som vill veta mer om hur du kan levla upp ditt företag digitalt och tillsammans den 10/11 9-16.00 Anmäl dig här: https://www.tidattblomstra.se/courses/bootcamp

Är du intresserad av Sisters Collective och vill sätta upp dig på väntelistan kan du göra det här:
https://www.tidattblomstra.se/sc

Och vill du införskaffa dig en kristen kalender inför 2023 - jag då kan du knipa en här och samtidigt använda den som ett vittnesbörd och ett sätt att bidra till att fler människor och företag får blomstra i Guds rike.
https://ea-design.se/butik/kalender2023/

Du hittar alla planerade event under fliken event: www.tidattblomstra.se/event

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

https://www.tidattblomstra.se

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.tidattblomstra.se/fp/strala