Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Oct 7, 2022

Det är med stor glädje och stolthet som jag nu har äran att berätta om och bjuda in dig till en hejdundrande RELEASEFEST med så många supberbonusar och rabatter för dig att ta del av.

Först, lyssna på avsnittet: få planeringstips och varför en analog kalender kan göra stor skillnad för ditt liv, andra människors liv och hur det kan bli fina minnen för framtiden.

Så här kan du fira med oss, idag 7/10 kl 17.00 öppnar releasefesten, du får 20% rabatt på hela din order. Är du den som handlar först med koden FEST20 kl 17.00 får du hela din order gratis, så häng på låset. Förbered din varukorg.

Är du bland de 25, 50 och 75 första som handlar får du förmånliga bonusar, tillbehör och frifrakt när du köper vår nya kalender Allt har sin tid 2023. Och handlar du för över 1000 kr eller 2000 kronor får du exklusiva bonusgåvor på det. Det här är en dag att fira, för alla dagar vi får leva, göra gott och göra skillnad tillsammans med Gud.

Mer info hittar du i peppbrevet, på instagram och facebook. Vi ses klockan 17.00 på EA-Design.se

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

>> Prenumerera på Peppbrevet

https://www.tidattblomstra.se

Hör du detta avsnitt senare. Finns det alltid resurser att ta del av på vår webbsida.

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.

>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.tidattblomstra.se/fp/strala