Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Oct 3, 2022

Hur möter vi människor i sorg, pratar om det som är det svåraste att prata om? Hur finns vi där för varandra och tar oss igenom den värsta känsla vi kan känna, nämligen sorg.

Hanna Natanaelsson har fått på sitt hjärta och i sitt kall att möta människor i sorg och när du hör henne förstår du varför hon passar så bra till det hon gör genom hennes företag Aurora Sorgbearbetning. I det här avsnittet får du höra en del av hennes berättelse och väg till sitt kall och varför hon gör det hon gör. Du kommer också få konkreta råd och tips i hur du eller någon anhörig gör när vi drabbas av sorg.

Hanna som både är sorgbearbetare, sångerska och borgerlig officiant kan hjälpa dig i många delar och stadier av sorg och hon samarbeta ofta och gärna med begravningsbyråer och företag som vill stötta anställda som hamnat i sorg. Ta kontakt med henne genom hennes webbsida www.aurorasorg.se och följ henne på instragram och facebook på @aurorasorgebearbetning

Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

>> Prenumerera på Peppbrevet

https://www.theperfectpeace.se

Hör du detta avsnitt senare. Finns det alltid resurser att ta del av på vår webbsida.

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.
>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.theperfectpeace.se/fp/strala