Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Sep 26, 2022

Övningen livslinjen kan vara ett kraftfullt verktyg i att se Guds omsorg och vägar igenom toppar och dalar under vårt liv. Här delar jag med mig om omständigheter som lett till det jag gör idag. Inte alltid så bekväma och sköna upplevelser utan ofta i förtvivlan och rädsla har Gud kunnat upprätta, leda och låta mig använda alla de erfarenheter och kunskaper som jag fått längs vägen. 
 
Gud har en alldeles särskild plan för ditt liv, den ändras inte utan består trots livets olika toppar och dalar och ser vi i backspegeln på alla de tillfällen Han omsorgsfullt öppnat och stängt dörrar, så kan vi vara förvissade om att det kommer fortsatta så även framöver när vi tar modiga steg på vår Gudagivna väg i våra liv och uppdrag.
 
Följ mig på instagram och facebook @emmeliahlander där du kan ta del av vad som händer till vardags, få ledarskaps och coaching tips och verktyg i ditt liv och uppdrag. Nu söker jag en person att jobba tillsammans med framöver. Om det är för dig fyll i formuläret:
 
Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

>> Prenumerera på Peppbrevet

https://www.theperfectpeace.se

Hör du detta avsnitt senare. Finns det alltid resurser att ta del av på vår webbsida.

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.
>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.theperfectpeace.se/fp/strala