Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Sep 19, 2022

Hur upptäcker man alla sina gåvor, vad räknas som gåvor och hur får jag fatt i mina, är frågor jag tänker att vi i olika tider av livet kan ställa oss. Alf upptäckte att det fanns få böcker om ens en på ämnet och kände sig manad att skriva en bok efter en uppmuntran från oväntat håll.
 
I del 2 fortsätter samtalet på temat där Alf får relevanta frågor kring tro, relationer, identitet och gåvor, som knyter väl an del första delen där Alf delade hur boken blev till och dess innehåll.
 
I det här avsnittet berättar jag om något nytt och spännande som du kan läsa mer om, följ mig på instagram på @emmeliahlander och fyll i formuläret om det här är något för dig.
 
Det här avsnittet är ett gästsamtal som vi haft i Sisters Collective där vi ibland bjuder in gäster på olika teman och områden. Då ses vi i zoom och man får möjlighet att interagera, ställa frågor och delta i samtalet. Jag hade bestämt att jag ville ge mina systermedlemmar boken Upptäck alla mina gåvor som sommarpresent och även denna föreläsning.
 
Nu vill jag att även du som tar del av det här avsnittet ska få möjligheten att lyssna till Alfs klokskap och det vi pratade om, tillsammans med ett fint erbjudande från Semnos förlag som givit ut boken.
 
Du kan köpa den till 20% rabatt med koden: PEACE för att du lyssnar till podden, passa på att bunkra upp presenter att ge vidare.
 
Vill du komma i direkt kontakt med Alf kan du höra av dig till oss så skickar vi din förfrågan vidare.
 
Ta del av reflekterande och coachande frågor och fördjupning genom vårt Peppbrev som släpps i samband med poddavsnittet.

>> Prenumerera på Peppbrevet

https://www.theperfectpeace.se

Hör du detta avsnitt senare. Finns det alltid resurser att ta del av på vår webbsida.

Vill du sätta igång idag? Gå vår kostnadsfria minikurs i form av e-mail och video fylld med undervisning, praktisk övning samt coaching på området att få sin tid att räcka till. Något som vi alla kan kämpa med i den här tiden.
>> Ta del av gratis minikurs: Stärk ditt inre & väx i ditt uppdrag
https://www.theperfectpeace.se/fp/strala