Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Sep 5, 2022

Det här med kallelse kan kännas stort och ibland lite förvirrande. Men visst är vi skapade till mer än bara att leva i det som är här och nu, jobba för att leva för helger och semester?
 
Kallelse behöver nödvändigtvis inte vara förknippat med sitt uppehälle men det kan mycket väl vara det... i det här avsnittet reflekterar och coachar jag tillsammans med dig hur jag ser på det och vill gärna väcka tankar hos dig att reflektera över för att ta ställning till vad ditt nästa steg är. För vem du lever ditt liv och varför du gör det du gör.  Och vad som blir skillnaden när vi får klarhet i vad vårt uppdrag är för en tid som denna, hur vi förvaltar det tillsammans med vår egen ande, själ och kropp för att livshjulets alla områden ska fungera.
 
Vill du ta reda på mer, vara med på en helt fantastisk kickoff för ditt liv och uppdrag då vill jag rekommendera dig och bjuda in dig till vårt fysiska event som hålls den 16 september för företagskvinnor och ledare och 17 september för alla kvinnor som vill ta nästa steg i sin kallelse.
 
Du är så varmt välkommen och bjud gärna in fler. Det kommer vara väl investerade resurser som kommer spilla över i ditt liv över lång tid framåt och även de människor du har runt dig.
 
https://www.theperfectpeace.se/courses/omstartevent
 
Veckans Affirmation från Livsdesignern, och jag uppmuntrar dig att tala ut dessa ord högt: "Ditt ljus ska lysa ur mörkret" dessa ord kommer från bibelordet: Gud sade: "Ljus ska lysa ur mörkret", han har lyst upp våra hjärtan för att kunskapen om Guds härlighet som stårlar från kristi ansikte ska sprida sitt ljus. 2 Kor 4:6

I dagens avsnitt och i peppbrevet reflekterar jag över dessa delar, vad det innebär för oss i den här tiden och hur vi kan använda Guds löften som en superkraft i våra liv och att ständigt återkomma till, lita på och tacka för. Tillsammans med vad vi själva kan påverka i det förvaltarskap vi fått.

>> Prenumerera på Peppbrevet

https://www.theperfectpeace.se

Hör du detta avsnitt senare. Finns det alltid resurser att ta del av på vår webbsida.

Veckans affirmation hittar du i Livsdesigern: