Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Dec 17, 2021

Varför är det viktigt att dela det jag tror på?Varför tror jag det är viktigt att du delar det du tror på.

Vi behöver vara mer Frimodiga!

Om vi har det med oss vare ny dag och ber den helige Ande om hjälp att vara sann mot vår övertygelse men samtidigt älska människor och respektera och lära känna dem…

Många gånger så finns det så många fler likheter än det finns olikheter ändå är det olikheterna som skapar rädsla och differentierar oss från varandra.

Vi vet att eftersom det finns en andlig verklighet så strider vi inte mot kött och blod. Vi strider om andemakter och andemakter strider om ditt och mitt liv. Jesus har redan vunnit striden och har du tagit emot honom sin din frälsare har inte längre mörkret någon makt över oss.

På e-eventet kommer vi bland annat att prata om förlåtelse, upprättelse, frid, frihet, andligt självförtroende, att det gör ont att välja en ny väg men att målet är frihet. Vi pratar om hur en stark övertygelse om att Gud inte finns kan knocka en fullständigt till att få en precis lika stor övertygelse om att han finns.

Om det ständiga sökandet, och att hjärtat inte kommer vara helt förrän vi tagit emot friden. Att även som troende kan vi vara sökare som inte fått hela bilden, och att så länge vi lever på jorden är det en vandring.

Vi kan välja att ta på oss Guds vapenrustning! Ef 2:10 varje ny dag!

Vad väljer du att fylla dig med, vilken eller vems sanning tar du emot?

Lita istället på Guds kraft i dig. Hans kapacitet, Han har resultatet men du har viljan att välja och vart du går…

Anmäl dig till e-eventet här: https://www.theperfectpeace.se/blomstra2022

Köp planeringsverktygen livsdesignern & uppdragsdesignern här: www.ea-design.se med koden: podcast15 får du dessutom 15% rabatt 

Dela och sprid gärna podden vidare till fler. Det gör skillnad!