Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Sep 11, 2023

Ett sårbart och reflekterande samtal med Emmeli, om podden, om Blomstra, om valen vi gör, tankarna vi tänker och på vilket sätt det kan påverka så väl oss och andra människor ända in i evigheten. Du är viktig, du behövs och jag vill stå tillsammans med dig, just för en tid som denna.

Låt oss spränga igenom självtvivel, gränser och annat som den här världen vill låta oss tro, när Gud säger att vi är och har allt vi behöver för att springa på uppdrag för Honom och leva vårt bästa liv. Ett liv i frihet och överflöd, som pekar på Jesus och som förvandlar vårt land och människorna i det. Står du med mig?

Länkar till det som nämns i det här avsnittet:

>> Beställ almanackan Allt har sin tid 2024, och få fina bonusar
https://www.ea-design.se

>> Gå med i Blomstra, fortsätt samtalen som rör sig i podden och gå på djupet med ditt liv och uppdrag tillsammans med andra som gör detsamma samtidigit som du står med i visionen och sår in till podden.
https://www.ledarskapsakademin.com/blomstra

>> Boka din plats till Lena Marias Vardagsrum den 24/9 kl 16.00
https://www.lenamaria.com/happenings

>> Boka din plats till workshopen "ta steg mot din dröm med en omstart" den 27/9 kl 19.00
https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/omstartworkshop/register

Bjuder du med fler till dessa event får du möjligheten att vinna pris för att du är en ledare som får med andra att växa och utvecklas, det gynnar alla och det vill vi belöna. 💝

---

Beställ almanackan "Allt har sin tid 2024": https://ea-design.se/butik/kalender-2024/

Beställ boken "Du är utvald – 6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och ta del av fantastiska bonusar: www.ledarskapsakademin.com/bok

---

Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.ledarskapsakademin.com där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.