Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Aug 28, 2023

Kom in i värmen, lyssna till inledning, samtal och inbjudan till Utvald Ledare. Blir du nyfiken på att ta del av den värdeskapande Master classen som att leva ett Glädjefyllt och Meningsfullt liv och Workshopen att skapa ditt eller ert missions statement. Så är du välkommen att göra det till och med 30/8.

Hör av dig till oss på hej@ledarskapsakademin.com

Gå med i Utvald Ledare här: https://www.ledarskapasakademin.com/ula

Lyssna till den rafflande finalen, som kan bli din början på ett helt nytt kapitel i ditt liv och som kommer forma resten av din framtid, din vision och det som Gud lagt på ditt hjärta att fullfölja.

Välkommen!

Ta också del av Liveserien på vår youtubekanal:
https://www.youtube.com/@emmeliahlander1635/streams

Ta del av en del som skrevs under kickoffen bland deltagarna:

Camilla: Försöker varje dag att leva efter dessa nycklar... Men jag fastnade verkligen för att leva varje dag till ett mästerverk! 😍

Christina: Så inspirerande och bra!!

Marielle: Tack Emmeli, så mycket bra ❤️ Blev nyfiken på mer av det sista du nämnde - Att känna livet i oss och de 4 känna, lära, göra, vara. Jag kom att tänka på livshjulet, vikten av att jobba med alla delar i det.

Ida : Att ta beslut varje dag och utöva självdisciplin. Viktiga utvecklingsområden för mig.

Att jag har födslorätt att vara lycklig oavsett hur andra mår eller vad andra tycker om mina val behöver jag pränta in. Får enorm hjälp av Gud i denna tid. Bl a i form av denna workshop 🙏💞😁

Pernilla&Otto : Tack så jättemycket Emmeli! <3 vad jag tar med mig från ikväll är tacksamhet!

Christinas: Så tacksam att få lyssna på dig! Jätte spännande!!❤️

Camilla A: Så mycket ”mat” så bra! Tack!

Gerd : Så mycket tankar som behöver landningsbanor...

Camilla E: Du gör detta så bra Emmeli mycket tänkvärt

Ida: Tänker på psalmen "Det lilla ljus jag har" ❤️ att inte sätta det under skäppan. Tack för din smittande entusiasm Emmeli 🙏🙏🙏

Lovisa: Tycker om bilden av att vi är ljus som tänder varann ❤️

Lotta: Så bra hela den här kvällen! ❤️ så mycket jag tar med mig!

Ida : 11.55- bönen berörde mig 🙏 Så inspirerad och tacksam för denna kickoff och så glad att jag beslutade att gå ULA. Full av förväntan och inspiration just nu. 🤸🏼‍♀️🔥💞

Cathrine: Den helige Ande har påmint mig om ord och bilder som jag har fått tidigare men som har hamnat i skymundan. I kväll har jag också funderat kring det som ni har pratat om i podden den senaste tiden. Ge som gåva det som du har fått som gåva. Nya stigar är på G. Jag ser fram emot hösten.

Lena: Tack! En jätte bra kväll.Så mycket att reflektera över. Jag ska vara med i Utvald ledare.

Gerd: Jag har anmält mig till Utvald-utbildningen och ser verkligen fram emot det. Behöver få hjälp med att upptäcka min kallelse och mod att våga ta steg i rätt riktning!

Johanna: TACK från hjärtat Emmeli och inte minst TACK Gud ❤️🙏🏼

Christina : Så tacksam att jag hittat hit till detta med Emmelie och alla kvinnor!! En fantastisk föreläsning ikväll! Tack!

Ulrica: Stort stort tack för så mycket värde. Ser fram emot utvald ledare