Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Aug 7, 2023

Brukar du drömma och visualisera, eller är det något du lagt på hyllan som vuxen? 

"Guds tankar och vägar är så mycket större än dina tankar och vägar."

Veckans poddavsnitt och nyckel 4 – Vision – berör:

  • Visionen, Guds stora drömmar
  • Vi ingår i Hans räddningsplan
  • Gud har förberett det vi ska gå in i
  • Din kallelse: välsigna människor, det ärar Gud
  • Visualiera och tro på det du inte ännu sett
  • Lyft blicken i det som är Guds perspektiv 

Where there is no vision, the people perish. Proverbs 29:18

Utan uppenbarelsen går folket vilse, lycklig är den som tar vara på Guds undervisning.
Ords 29:18

Reflektera
Har du drömmar och en längtan som behöver få liv? Som du vill ta steg mot?

Har du funderat över vad Guds plan, vägar och tankar är för dig, ditt liv och det uppdrag du fått med de gåvor du fått i din hand? Det är en mycket spännande upptäcktsfärd och ett äventyr. Så oavsett hur ofta och mycket du gjort det tidigare eller inte alls. Så vill jag att du idag, ber Gud att visa dig Hans drömmar och planer för dig. Kanske kommer det till dig på ett starkt och övernaturligt sätt. Kanske blir du påmind om något som du redan var förvissad om innan. Eller så kan det ta lite tid. Men att be bönen och vara lyhörd och öppen för ett gensvar från Gud, kommer bära frukt och göra skillnad i dina steg framåt.

Och du kan vara lugn, den är vattentät, och med det menar jag inga otäcka överraskningar som jag först hade fått för mig. Det här är något du var menad för och därmed skapt och kallad till, därför kan du också känna dig fullt ut trygg att du har precis det du behöver med Hans kraft och hjälp. Och det kommer vara där du känner som mest glädje och mening!

Och vill du konkretisera det här med att leva ett glädjefyllt och meningsfullt liv i den värld vi lever i nu, jag vet, inte alltid lätt med alla oroligheter som pågår. Men det finns ett sätt och det är viktigt, för dig, för andra människor, för den räddningsplan Gud kallat dig att ingå i och för att dra oss och den här världen närmare Guds rike.

Om det här talar till dig och du vill växa, göra din röst hörd och skapa värde och göra skillnad i ditt liv, dina människors liv och i förlängningen vårt samhälle och vår värld.

Då är kickoffen för dig! Välkommen att komma med oss kostnadsfritt den 24 augusti kl 18.00.

Anmäl dig här: https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/bidl/register
OCH bjud med en vän!

Liksom himlen är högre än jorden, så är mina vägar högre än era vägar och mina tankar högre än era tankar. Jesaja 55:9

---

Blomstras sommarprat är en serie i 6 delar som presenterar boken Du är utvalds 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende. Ta del av varje nyckels kärna och ett genuint samtal mellan Emmeli och ledarskapscoachkollegan Ulrika Bilby.

Vill du stärka ditt (inre) ledarskap och växa som människa i ditt liv och uppdrag, vill vi bjuda in dig till vårt kostnadsfria event, en kickoff den 24 augusti klockan 18.00.

Säkra din plats och ta del av en interaktiv föreläsning om ledarskap, coaching och workshop som ger dig klarhet, mod och sätter planen och riktningen i ditt liv och uppdrag, med mig Emmeli Ahlander och Ulrika Bilby. Möt ett helt gäng med andra som vill göra samma resa.

https://www.ledarskapsakademin.com/live-webinar/bidl/register

KOM OCH DELTA MED OSS!

Vi vill också rekommendera dig att beställa boken "Du är utvald – 6 nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och ta del av fantastiska bonusar: www.ledarskapsakademin.com/bok

---

Blomstra-podden fortsätter med än mer fokus på kallelse och ledarskap, liksom livshjulet med alla dess delar. Plattformen där vi samlat alla fantastiska resurser, där vi kan erbjuda än mer utveckling och utbildning i ditt liv, uppdrag, kallelse och ledarskap, har bytt namn till www.ledarskapsakademin.com

Vi upplever att det är ett led i att vi som efterföljare till Jesus också ska rustas i vårt inre och yttre ledarskap för att förvalta och förmera de gåvor, resurser, drömmar och passioner Han gett oss. Till det behöver vi värna om vår Gudsrelation i vardagen, tillsammans med att kroka arm med andra som också vill växa tillsammans med Gud och varandra i våra gåvor och uppdrag.

www.ledarskapsakademin.com är ett utbildningsplattform som erbjuder:

BLOMSTRA Nätverk och Coachingprogram; för dig som vill kroka arm och utvecklas i ditt liv och uppdrag genom medlemskap med master classes, nätverkande och workshops som rör hela livshjulet.

UTVALD LEDARE En coach- och ledarskapsutbildning där du blir diplomerad ledare och kan välja till att certifieras som coach i Utvald-metodens 6 nycklar. Ett ettårigt distansprogram du kan kombinera med ditt ordinarie uppdrag.

Skriv upp dig på Peppbrevet och få inspiration och pepp i ditt liv och uppdrag varje måndag morgon: www.ledarskapsakademin.com

Låt det inte stanna med dig, dela podden och våra fantastiska resurser vidare till andra som också vill växa och uppleva genombrott i sina liv och uppdrag.

Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.ledarskapsakademin.com där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.