Preview Mode Links will not work in preview mode

Tid att Blomstra med Emmeli & Gäster


Jun 5, 2023

I den här veckans poddavsnitt samtalar Team Blomstra om relationer och hur viktiga våra relationer är. Att vara sann med den man är och de värderingar man har. Våga vara ärlig mot dig själv och sätta gränser. Vår relation med Jesus ger oss en lyhördhet för hans hjärta för människor. Tillsammans kommer vi längre än att vara själv. 
Att bjuda in Jesus i våra relationer gör att den tretvinnade tråden intre brister så lätt.
Följ med och anteckna gärna det som du vill lyfta i dina relationer.

 

Mer från Emmeli:

Pepprevet: www.tidattblomstra.se

Upptäck nya boken "Du är Utvald" – till förköpspris med superbonusar till 31/5 och boka din plats till workshop och officiell release för boken den 11/6 läs mer, beställ och boka: www.tidattblomstra.se/bok 

Emmeli Ahlander är kallelsecoach och driver podden och den digitala plattformen www.tidattblomstra.se där hon coachar och utbildar personer som vill växa och ta steg i sin kallelse med hjälp av ett andligt självförtroende och ett inre ledarskap, byggd på kristen grund. Hon är författare till boken Du är utvald – 6 viktiga nycklar att växa i ditt liv, uppdrag och andliga självförtroende och planerings- och reflektionsverktygen: Livsdesignern, Uppdragsdesignern och Allt har sin tid.