Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Apr 29, 2024

Vem kan bäst berätta vad den här bokutmaningen, jag bjuder in dig till, än de som varit med och gjort den innan, och vad den fått mynna ut i, i såväl sina egna liv som de liv de fått leda längs vägen.

I det här avsnittet får du höra mitt team i Ledarskapsakademin. Charlotte, Frida och Pernilla som delar med sig om hur det var att läsa boka tillsammans för precis ett år sedan, vad som hänt sedan dess och hur de ser fram emot att läsa den ännu en gång i vår nya bokutmaning som startar på min födelsedag 1a maj.

Den finaste gåvan jag kan få på min födelsedag är att du kommer med och läser boken tillsammans med mig, teamet och de andra deltagarna. Och jag är övertygad om att det även kommer bli en så fin gåva till dig själv, när du ger dig den möjligheten.

Låt det här få bli en fantastisk start eller en fortsättning på något som börjat gro inom dig och som ska få skapa än större skillnad i ditt liv och det du längtar efter att skapa och bidra med framåt!

>> Anmäl dig här: https://www.ledarskapsakademin.com/f/utvaldbok24

Nu vill jag önska dig en dag och vecka fylld med momentum i ditt ledarskap! För den du är och för det du vill skapa! Så ses vi på onsdag!

Emmeli Ahlander
Utbildare, coach och mental PT

Ps. Boka din plats till bokutmaningen: https://www.ledarskapsakademin.com/f/utvaldbok24

Har du inte boken kan du beställa den här: https://www.semnos.com/bocker/du-ar-utvald/

Länkar som vi berör i avsnittet och som är aktuellt just nu:
Ladda ner guiden: Topp 5 områden i om (hur) du lever ditt liv fullt ut eller inte.

Investera i konferensen till boka-tidigt-pris senast 30/4: https://www.ledarskapsakademin.com/mlk

Är du intresserad av specialerbjudandet för Utvald Ledare Akademi inkl VIP: Momentum konferens och support fram till dess? Till 50% av priset. Maila oss på hej@ledarskapsakademin.com senast 30/4.