Preview Mode Links will not work in preview mode

MOMENTUM – Verktyg för att stärka ditt ledarskap


Aug 14, 2020

Välkommen till The Perfect Peace- podden, podden för dig som vill leva ditt liv fullt ut, se ditt värde, använda dina passioner, följa dina drömmar och gå din gudagivna väg. Det här en podd om att leva helhjärtat, vara stark, modig och fri att att vara den du är. En podd om kraften i ett systerskap som förenar genom att växeldra och att vara sårbara.

Den är för dig som vill ta din tro på allvar, stärkas i den så att du kan räcka till och spilla över till andra.Med den här podden önskar jag dig som lyssnar att bli både inspirerad och berörd, motiverad att följa ditt hjärta, blomstra där du är planterad, använda dina gåvor och gå i Guds plan för ditt liv.

Du kan förvänta dig: sårbarhet, mod, personliga möten med spännande gäster. En podd som berör inom olika delar av livet både på ett personligt och professionellt plan. Pepp, reflektioner, kreativa verktyg och övningar för struktur i din vardag och på din livsresa.

Jag heter Emmeli Ahlander och driver The Perfect Peace, jag är kreatör, entreprenör och inspiratör. Jag är också konungadotter, fru, mamma och syster. Min passion är att arbeta värdeskapande med djup och mening i det jag gör och min mission är att utrusta, uppmuntra och utmana dig att leva ditt liv fullt ut. Närmare Gud & Varandra. Det handlar inte om självförverkligande utan om att vara en viktig pusselbit i något så mycket större än oss själva, och att få vara med och göra värdefull skillnad.

Jag ser jättemycket fram emot att göra den här resan med dig och jag är så tacksam för att du är här och lyssnar. Passa redan nu på att prenumerera så att du inte missar när nästa avsnitt kommer ut och hjälp mig gärna genom att sprida podden vidare till fler. Ta gärna del av mer information på theperfectpeace.se För nu är det dags att Gå din Gudagivna väg!